sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Vinkit ja kilpailutus

Sunnuntaipäivää piristää matkaoppaiden selailu ja nettisurffailu hostellien ym suhteen. Pieni epäilys jäytää jo takaraivossa, kun miettii, miten paljon mihinkin kohteeseen haluaa panostaa ja kuinka kauan ja missä sitä yksin sitten selviää. Mutta onneksi on ystäviä tuttavia ratiritiralla: tanssiryhmäni johtaja sattui linjoille gmailissa ja vinkkasi muita matkatoimistoja, joiden kautta saattaisi edukkaasti päästä Tahitillekin, mihin voisin saada ilmaisen majotuksen ja tanssitunteja (tahitilaista tanssia kun tanssin) paikallisilta tutuilta, jotka nyt viikolla tulevat Suomeen!

Tämä tyttöhän surffasi viivana Kaleva Travelin ja Aktiv Resorin sivuille ja laittoi samantien sähköpostia ko. firmoille, että mitä mieltä he ovat meikäläisen matkasuunnitelmista ja minkälaisia hintoja olisi tarjolla jne! :D M-mm. Ihan hyvä, etten jo perjantaina varannut matkoja - varsinkin jos pääsisin tosiaan sinne Tahitille kokeilemaan tanssitaitojani alkuperäisessä ympäristössä! \o/ Ehkä venytän siis Kilroylta varauksia vielä hetkisen, etten tee niitä hätiköityjä päätöksiä, joista muutamat nimeltä mainitsemattomat ihmiset ovat viimeaikoina manailleet ;)

Veikalta tuli muuten melkosen kieltävä vastaus, eikä lähtenyt tuleva kämppiskään viikonlopun harkinta-ajalla. Ehkä sitä pitää voidella vielä lisää, nyt kun asialla ei ihan niin kiire olekaan! 8) Olen julma ja epätoivoinen, mutta rakkaudessa ja maailmanympärimatkoissa kaikki on sallittua, eikös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti