tiistai 9. maaliskuuta 2010

Lontoota tornista ja silmästä

En mennytkään National Galleryyn. Towerin jälkeen söin Westminsterissä juustoburgerin pahimpaan nälkään ja menin London Eyestä kattelemaan paikkoja ylhäältä käsin.

Towerissa oli kiva henkilökunta. Yksi jopa antoi mulle sähköpostiosotteensa, että voisin
lähettää
sille kuvan siitä ja Karvisesta hevosen vieressä. Se oli hassu setä. Laittaisin sen kuvan tänne, jos macilla olisi helpompi kääntää kuvia. Se kun on vaakatasossa. Mutta.





Tässä muita tyyppejä Towerista :)













Esittelykierroksen vetäjä ei muistanut Karvisen nimeä, mutta muisti paljon kaikkea muuta
jännää...







London Eyen esielokuva oli 4-D. Mitenköhän monta 4-D elokuvaa mä oon tänkin reissun aikana nähnyt. Ajan muotivillitys. Mutta tää oli kyllä hieno: kun 3-D elokuvassa puhallettiin saippuakuplia, niin me saatiin kuplia niskaan, eikä silmä oikeasti erottanut missä oli oikeet
saippuakuplat ja missä vaan elokuvat. Se on hauska, miten ihmiset vieläkin kurottelee 3-D lokkejakin, mutta näissä kuplissa meni kyllä mullakin silmät ristiin :O Tänään oli itseasiassa
London Eyen 10-vuotispäivä, ni siellä oli ilmapalloja ja puujaloilla käveleviä tyyppejä ja
muutenkin aika juhlavat meiningit :) Oli Lontoo ihan hieno kyllä ylhäältä käsin, ettei sen
puoleen. Seuraavassa otoksia silmästä käsin.

















Huomenna pois. Nyyh. Se siitä sitten. Matka takaisin arkeen alkaa tästä. Mutta Essi ei palaa jäädäkseen. Kohta pääsette kuitenkin eroon tästä blogista. Ei tarvi enää potea syyllisyyttä jos sitä ei lue ja kärsiä sisäisesti jos sitä lukee ;)


PS. Paluubileet on 20.3. \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti