maanantai 1. maaliskuuta 2010

Bssi ja kummitteleva jääkone

Viikonloppu on ollut toritäyteinen. Eilen aamulla käytiin torilla ja maistoin tamalea. I like tamale, hot tamale! (http://www.youtube.com/watch?v=xJk4ozazAQo) Maissia, kanaa ja jalapenoa banaaninlehtikuoressa. Tänään toisella marketilla otin juustochilitamalen. Omnom. Tänään ostin myös kuivattua omppua, sokeroimatonta kuivattua ananasta, chilimangoa (O.O) ja vadelmalakua. Oon vadelmaesanssikoukussa. Oon syöny vadelmalakua, vadelmasuklaata ja juonu vadelmasitruunamehua. Kaikkea paitsi oikeeta vadelmaa. Luulen, että aito marja vois tehä hyvää...

Eilen kiertelin Westwood Pavilionissa ja vietin pari tuntia Barnes & Nobelilla lukemassa Crowleyn Book of the Law'ta ja ostamalla MADin, Donald Duck-lehden, Simpsonit, Entertainmentin ja kaksi eri kirjoittajalehteä. Sitten istuin kahvilassa, kunnes oli aika mennä elokuviin. Landmark-teatterissa oli erään suomalaispariskunnan kuuleman mukaan hyvä käydä leffassa. Oli se kieltämäti ihan jees. Tuolien selkänojat liikku :] valkokangas tosin oli aika pieni ja valot oli vähän päällä läpi leffan: ettei ketään pelottasi pimeässä kenties? Shutter Island oli kans aika jees, vaikka alkuun vaikuttikin vähän kummalta. Perus-Hollywood-leffa. Alan ehkä vähän tympääntyä niihin. Varsinkin, kun kävin erikoisefektimestassa Universal Studiosilla ja nyt vaan ajattelin enemmän sitä elokuvan tekoa, kun itse elokuvaa 8) Mut Leonardo DiCaprio ja Mark Ruffalo on ihan kivoja ;)

Tänään torin jälkeen pyöräilin ylämäkeen jonkun 4-5km Getty-keskukseen, mistä oli hyvät näkymät Los Angelesin ylle. Siellä oli myös eurooppalaista taidetta (joka paikassa on eurooppalaista taidetta!) ja ihan esteettinen puutarhakokonaisuus. Rembrandtin ja oppilaiden piirustuksia oli vertailtu ja koetettu selvittää, mitkä on kenenkin piirustuksia. Se oli kieltämättä ihan jänskää, mutta siellä oli ihan liikaa ihmisiä ja reppu paino ihan liikaa - puhumattakaan siitä pyöräilystä - joten ihailin lähinnä maisemia ja omaa pärstääni vessan peilistä. Värjäsin nimittäin aamulla tukkaani vaaleemmaksi ja koetan vieläkin totuttautua tähän kummalliseen väriin...Jotain kullan ja vaaleen ruskeen väliltä.

Eenivei :D Rembrandtit ja muut tuli katottua aika pikaseen, ennen kun laskettelin sen mäen Sepulveda bulevardia pitkin alas. Paljon mukavampi suunta alas mäkeä kuin ylös. Jostain kumman syystä (onneksi ei satanut!) :P Menin kuitenkin palkitsemaan itseni - yllättäen - Starbucksin caramel frappuccinolla. Joku mies kysy multa, tuleeko Oscarit tänään ja kun totesin, ettei mulla ole hajuakaan, se pohti, että maaliskuussa sen pitäs kuitenkin tulla. Vielä ei kuitenkaan ole maaliskuu. Jännä heppu. Kuten kaikki muutkin täällä. Huomenna vaihdan sohvaa: lähden Park Newportiin, eli otan junan Union Stationilta Irvineen ja sitten toivon, että Lizzie tulee minut sieltä noutamaan. Vähän jännää, kun ei ole kännykkää, enkä tiedä, miten Irvinestä pääsee Lizzien kotiin ;)

Kummitteleva jääkone oli jännä. Jack in the Boxissa. Sieltä tuli jäätä vähän väliä ilman, että kukaan oli lähelläkään. Jännä paikka... Jack in the Boxin myyjä kirjotti mun nimeksi Bssi. Taas uusi lempinimi :]

2 kommenttia:

  1. Et kysynyt kännyn lataus mahdollisuutta mistään känny tai vastaava putiikista?
    Kova maanjäristys Chilen rannikolla, josta lähti tsunami Tyynelle merelle. Täällä ei ole ollut juttuja miten Tonga sattui reitille.Pahimmat itse Chileen ja jonkin verran Robison Crusoe Islandeille.
    Kerro tutuille terveisiä.

    VastaaPoista
  2. ei ainakaan netistä löytyny uusia syklonivarotuksia Tongalle mun hauilla...
    En käyny latailemassa en. Ei siitä kännykästä täällä edelleenkään ois mitään hyötyä ilman kenttää. Lähinnä kellona, mutta kamerakin toimii.
    Jos ei Lizzietä näy, niin kyllä sieltä aina jotain muuta keksitään :)

    VastaaPoista