tiistai 9. maaliskuuta 2010

Viimeisen päivän blues

Oh, woe is me, my life is a misery...Huomenna tosiaan kotiin: tämä on viimeinen kokonainen päivä Lontoossa...Ja mä vietän sitä kirjottamalla blogiin \o/

Eilen kävin siis Regent's Parkissa kattelemassa lampia ja lähteitä ja spiraalipuskia. Se oli ihan kaunis paikka kyllä. Sieltä oli hyvä mennä British Museumiin kiertelemään ja piirtelemään. Siellä ei kaikki paikat olleet auki, kun ilmeisesti työntekijät oli lakossa. Tai ainakin osa... Oh joy. Mutta afrikkalainen akrobaatti krokotiilin selässä oli näkemisen arvoinen patsas 8)

Olin jo aika nälkäinen, kun pääsin Chinatowniin. Mikä oli sinänsä ihan mukavaa. Siitä on niin kauan, kun oon ollut oikeesti nälkäinen, eikä oo vaan tuntunut siltä, että "nyt vois ehkä syödä taas jotain". Ostin siis neonvihreämustaraidallisen hatun ja menin syömään. Todisteet näette edellisessä päivityksessä. Tämän jälkeen innostuin varaamaan lipun The 39 Stepsiin Criterioniin.

Kiertelin vielä sen verta, että totesin Watkinsonin kirjakaupan olevan omistajan vaihdoksen vuoksi suljettu. Nyyh. Sinne jäi pakanakirjahamstraus sitten. Piccadilly circuksella oli kanssa katseltavaa siksi pariksi tunniksi ennen kun pääsin teatteriin toiselle riville seuraamaan Hitchcockin jännäristä tehtyä parodiaa. Se oli ihan loistava :D Tajusin jossain vaiheessa, että olin nähny sen leffankin, joten tiesin, minkälainen alkuperänen oli - aika huumori sekin kyllä - ja pystyin nauttimaan Karvinen kainalossa täysin palkein.

Että sellainen päivä Lontoossa. Tänään oli suunitelmissa vaikka mitä Towerista National Galleryyn ja muuta. Mutta ei huvittas tehdä yhtään mitään, kun on vika päivä :( Tässä on ollut aikaa jo vähän muistella matkaa, mutta kohta se on ihan oikeesti ohi ja joudun palaamaan kylmään ja harmaaseen arkeen....JA laihduttamaan ne reilu viisi kiloa, jotka tällä matkalla on tarttuneet mukaan *blush* Seuraava blogi 8 kiloa 8 viikossa starttaa tämän jälkeen, tervetuloa vaan seuraamaan sitä jos et vielä saanut tarpeeksesi mun blogaamisistani 8)

Mutta nyt, Lontoo, ota minut hellään jäähyväissyleilyysi ja lupaa, ettei tämä jää viimeiseksi päiväksi ikinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti