lauantai 16. tammikuuta 2010

Draamaa Kuala Lumpurissa

Ei kahta ilman kolmatta. Eli eka meni sakset, sitten hajos rinkasta vyötäröhihna (hain korvausta, mutta tuskin tulee. Jos ostan uuden, ehkä vakuutus korvaa :O sitäpaitti siinä pitäs olla vielä takuu jälellä, jos oon sattunut säilyttään kuitin *sormet ristissä*) lentokenttäkäsittelyssä ja lopulta unohdin kameran ilmeisesti lentokenttäjunaan. Juttelin italialaisen Fabion kanssa, joka oli menossa saman hostellifirman eri toimipisteeseen, niin en sitten huomannut, mihin kamerani ängin, kun piti junasta nousta. Hitto vie! Onneksi olin eilen ladannut kaikki Bangkokin kuvat muistitikulle. Muuten olisin varmaan jo hypänny tosta hostellin ikkunasta liikenteen sekaan...

Eli ensipaniikin jälkeen menin sinne KLIA Expressin infoon ja ne tsekkas junan ja sano, ettei siä mitään oo, mutta jätin kadonnutilmotuksen ihan muuten vaan. Joku sai siitä ihan hyvän kameran ainakin akun loppuun asti. Vaikka uusi muistikortti siinä menikin ja pari kuvaa matkalta. Ostin sitten uuden Samsungin kameran läheisestä kamerakaupasta, missä oli kivat myyjät. Ne sai mut hyvälle mielelle taas ja möi suht samaan hintaan, kun olin edellisen ostanut, mutta pal paremman kameran. Sitä paitsi siihen sopii se Suomesta ostettu väärä muistikorttikin (SDHC ja 4Gt nimittäin). Jeejee. Otin sedistä muistoksi kuvan. Lataan sen ehkä tänne joku päivä, nyt ei jaksa.

Lohduttauduin vielä Mäkkärillä ja varsinkin Starbucksin karamelli frappuccino piristi mieltä huomattavasti :) Sitten jaksoin seikkailla ihailemaan Petronas kaksoistorneja pimeellä. Oli muuten upeet. Ja se ostoskeskus siinä vieressä oli niin siisti ja sivistynyt ^-^ Vaikka Bangkok tuskin oli mitään verrattuna johonkin Intian kaaokseen tmv, oli neljän päivän (ja näiden tän päivästen vastoinkäymisten) jälkeen ihan kiva nähdä taas jotain siistiä ja kiiltävää :O

Se mun rinkka on muuten vielä ihan kantokunnossa, mutta ottaa hartioihin aika ilkeesti, kun paino ei enää lepää lonkalla yhtään. Ehkä kamerastakin saa takuukorvausta. Oli se kuitenkin yli satasen kamera. Mutta mun uus lemppari. Siinä on söpö säilytyspussi ja 2 gigaa muistia ja sain vielä käsin ladattavan taskulampun kaupan päälle ja vaikka mitä =D Rinkkaa en kyllä jaksais metsästää...vaikka ois se kätsyä, jos ois ehjät kamppeet. On vaan niin lyhyt aika täällä ja muutenkin menee taas juoksemiseksi. Valivalivali. Pitää varmaan mennä nukkumaan, että palaudun päivän järkytyksistä. Ihan hirveitä en kuitenkaan hävinnyt.

Ja törmäsin myös Björniin, kotoisin Västeråsista, ja keskusteltiin ruotsiksi ^-^ Ihan oikeesti kävin ruotsinkielisen keskustelun ja ymmärsin ja sain itteni ymmärretyksi! Ei siis niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin... Ostin kynsileikkuritkin samantien.

Hmm...yläpetin tyttö kiipesi juuri ylös ja tää sänky heilu aika hälyyttävästi. Päätytankokin on näköjään toisesta päästä irti O.o Saa nähä, liiskaannunko aamuun mennessä... 8 hengen makkarissa yksi sähköpistoke ja ilmastointi 21-9 päällä. Valot kiinni puolilta öin. eli ihan just. Saa nähä, meneekö ;) Huhhei mikä päivä. Nyt nukun kyllä pitkään ja hartaasti. Aamujonotukset Petronasiin saa odottaa tiistaihin!

PS. Justiinsa käytiin ihan firman puolesta pistääs valot kii! :D Aika hienoo x)

5 kommenttia:

  1. Vakuutuksesta sen verran, että korvauksen saaminen riippuu sun omavastuusta! Onko sulla matkatavarat erillisella matkaTAVARAvakuutuksella vai vaan kotivakuutuksen kautta? :) Kotivakuutuksessa on meinaan todnäk korvaus, joka on ylis un rinkan hinnan. Matkatavaravakuutuskin luultavasti korvaa vaan sen rinkan korjauksen hinta-arvion... se voikin sitten olla monimutkaisempi! Mut tällasta settiä näiden vakuutusten kanssa ennen työskennelleeltä ;)

    Onnea Kuala Lumpurissa!

    VastaaPoista
  2. Siis että kotivakuutuksessa on todnäk OMAVASTUU 8)

    VastaaPoista
  3. Onkohan siellä suutarin tapaista, joka saattaisi saada rinkan viritettyä parempaan kuntoon. Voisihan jostain kaupasta löytyä jokin vyön/remmin tapainen, jolla rinkan saa vyötärölle. Vakuutuksessa on matkatavara osuus, mutta en heti muista omavastuu yms. juttuja. Kokeile sitä suutaria niin helpottaa loppureissua, eikä varmaan ihan paljon maksa sielläpäin.
    Entä mihin hostelliin se Fabio oli menossa, jos vaikka tietäisi kamerasta jotain.

    VastaaPoista
  4. Uuuu! Mikä sen kameran malli on?! :D

    VastaaPoista
  5. Mistäköhän pitää säätää, että sais ilmotuksen näistä kommenteista...tylsää kommentoida myöhässä...

    En uso, että se Fabio siitä mitään tietää/tiesi. Oon melko varma, että iskin sen kameran vaan johkin siihen junapöydälle, mihin se jäi. Sekin hädin tuskin tajus, että pitää junasta jäädä, niin tuskin se mitään kameraa huomasi. Saati että olisi ottanut, kun sillä oli oma järkkäri jo käytössä.

    Kameran malli on...ööö... Samsung ES60? Sanooko mitään? =P

    VastaaPoista