torstai 28. tammikuuta 2010

Sohvasurffausta Sydneyssä

Claire Holmes-niminen neiti sai kunnian asuttaa meikäläisen tänä yönä ja parina yönä ensi viikolla :] Istutaan sohvalla ja katsotaan tennistä. Ja tietysti surffataan. Vaikuttaa ihan mukavalta paikalta. Harbour Bridgen pohjoispuolella Neutral Bayssa on kämppä. Täältä voitte sitten tulla etsimään seuraavaksi ;)

Lento Alicesta meni hyvin. Istuin Kanadan italialaisen kirjottajahotellinpitäjän viereen ja juteltiin mukavia pitkin lentoa. Suurimman osan ajasta kyllä vaan luin ja nukuin. Uskomatonta, miten paljon sitä voi reissussa nukkua kun ei oo muutakaan tekemistä! :P

Sydneyssä odotti ukkonen ja vesisade. Aika muhevia jyrähdyksiä ja salamoitakin oon jo bongannu. Ihan kiva nähdä tämäkin puoli Sydneystä ;) Tänne oli kiva tulla takasin. Melkein sääli, että jo huomenna joutuu lähtemään taas etiäpäin.

Toivotaan, ettei kämpässä juokseva hiiri herätä yöllä :D Kuulemma seinässä on reikä, josta se on päässyt sisään ja se on jo aika rohkee, kun vilisti äsken olkkarin lattian läpi. M-mm. Mut hiiret on kivampia kun lentävät torakat. Siitä olen satavarma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti