tiistai 12. tammikuuta 2010

Huh hellettä! :D

Pääsin Phiman Water View-hostelliin. Vihdoinkin. Osote oli joku Thanon Samsen Soi 5, 123 tmv. Aikamoisten mutkien ja pikkukylttien sekä jännien tyyppien takana, mutta löytyi kuitenkin.

Istuin koneessa mukavan Riston vieressä, joka oli menossa Pattayalle kahdeksi kuukaudeksi ja jutteli välillä mukavia. Sillon kun ei koetettu nukkua. Tai kun en katsonut Haarautuvan rakkauden taloa (omat telkut jee!). Edelleen todella surrealistinen olo. Ei tunnu yhtään, että olisi juuri istunut lentokoneessa yli 10h.

Mutta tosiaan. Täällä päässä on lämmin. Helle. En oo vielä päässy vaihtaan vaatteitakaan, kun oon ihan pihalla. Lataan britti-Tomin iPodia koneellani ja olen siis yllättäen 8 hengen dormitoryssa. Sain alea, kun vaihdoin yksityishuoneeni tähän. Ne ilmeisesti tartti sitä jollekin kahdelle henkilölle. Ylibuukkaus. Mä tiesin tän ;) Mutta ihan hyvältä porukalta vaikuttaa. Oli kanssa suht helppo löytää tänne, eikä oo kaukana Khaosanilta. Vois mennä vaihtaan nää farkut pois (hikeähhh) ja vaik käyä vessas tai jotain muuta yhtä esteettistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti