keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Sekaisin Bangkokista (/Bangkokissa)

Tää on aika hauska paikka. Liikenne on väliin vasemman-, väliin oikeenpuoleista ja väliin väliin mennään minne mahtuu :D Oon nyt hortoillu marketit ja tiesmitkä pariin otteeseen ja vihdoin löytänyt myös pyyhkeen. Sain vinkin hostellin henkilökunnalta, että palatsin lähellä on iso yömarketti. Se oli tooodella iso soikea katu täynnä KAIKKEA aina krääsästä sähkökitaroihin, DVD-soittimista kännyköihin ja vaatteisiin sekä tyynyihin - ja pieniin pupuihin ja marsuihin pienen pienissä häkeissä :( Pyyhkeitä vaan ei meinannut löytää. Lopulta yhdestä kojusta bongasin vaaleenpunasen pyyhkeen, eikä ollut edes paha hinta. Oli jo niin myöhä ja olin epätoivonen, joten otin sen 8)

Ostin myös lipokkaat - jotain mitä en koskaan uskonut tekeväni (varvasvälimönkylät, yök...vaikka ehkä niihin tottuu) - ja housuhametyyppiset housut. Jee. Ei täällä mikään shoppauskuume kuitenkaan kerki iskeä, kun on niin paljon tavaraa ja tuntuu vaan, etten halua muuta kun vettä :O

Söin päivällä mereneläviä jonkun italialaisen Manuelon (tmv) kanssa. Se reissaa talvet aina Aasiassa ja kesäsin hoitelee aurinkovarjoja biitsillä Italiassa. Kuulemma palkka kestäis kotona n.2kk, mutta tänne kun tulee 4 kuukaudeksi, on palkkaa vielä puolet jäljellä kun tulee kotiin. Se oli töissä siis vaan kesäsesonkina (yllättäen). Aika kätsää kieltämäti. Toinen sosiaalinen kontakti tänään oli, kun autoin paria brittipoikaa ylittämään tien. Se on kieltämättä pelottavaa, mutta musta tuntuu, että alan vähitellen oppia oikeen asenteen: "Kyllä ne väistää...ehkä...ainakin joskus" ;)

Tää on kyllä sellanen paikka, että tänne vois tulla nimenomaan vaan hengaamaan ja relaamaan. Tai ainakin pitäs varata vähän enemmän kun 3 kokonaista päivää. Huominen vähän jänskättää, kun pitää herätä niin aikasin, että ehtii kahdeksaksi jättibuddhalle ja puoli ysiksi palatsille. No nyt ei ole niin myöhänen. Nukuin päivällä puoltoista tuntia ja vedin yhen Red Bull Theoplexin, mutta on silti vähän sellanen olo, että vois kyllä pistää jo maate.

Tätä mieltä Karvinen on Bangkokista: Se on joutunu istuun vaan hostellilla koko ajan :(
















Ja tässä on Steffi, Julia, Emily ja Tom, joiden kanssa tosiaan eilen kaljoteltiin. Julia on Aucklandissa samoihin aikoihin, kun minäkin, joten sovittiin, että koetetaan treffata yksillä sielläkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti