perjantai 5. helmikuuta 2010

Kuumat lahteet ja hangi


Aamulla nappasin shuttlebussin Waiotapulle kahtelemaan kuumia lahteita ja muuta jannaa, mita tama maa tarjoaa. Oli aika friikki paikka kylla. Kiehuvia vesireikia ja isoja altaita, jotka savusi ja kupli ja oli variltaan aina joko neonvihreita tai keltasia tai oransseja tai...O.o Aivan uskomatonta kylla, mita kaikkea taalta loytyy. Siis maailmasta yleensakin. Upeeta. Karvinenkin paasi mukaan =)








Matkalla nahtiin mm. lampaita, Sateenkaarivuori (eri vareja...ainakin piti olla...missasin -__-), auto, joka oli jotenkin saatu karja-aitaukseen ilman, etta yksikaan aita tai portti oli rikki... Se oli eksoottista :P Kuskina oli ihana nainen kaupungista, jonka ohi ajoin eilen...kaupungin tunnisti isosta olutpullosta 8)




Paivalla nukuin melkeen tunnin. Irkkupoika (yksi huonetovereista) haukku mua taas vanhaksi. Talla kertaa olin sentas vaan 27vee. Sen malesialaisen veikkaus 32 Kuala Lumpurissa oli jo vahan harskimpi. Kenties kyse tosiaan on jetlag-silmapusseista. Nyt ne alkaa parantua, joten en oo ihan niin vanhan nakonen ;) Tosin aika vanha olo on, kun kay vaan kattelemassa nahtavyyksia ja syomassa keski-ikasten kanssa...Elan ennakkoelakeikaa, ni ei tule yllatyksena sitten myohemmin... No ei kaikkien tarvi kayda zorbaamassa tai koskea laskemassa nauttiakseen lomasta =)




Illan ohjelmaan kuului maorien hangi-bileet. Saatiin torkeen hyvaa ruokaa. Paljon. Ja upee tanssiesitys. Paasin pyorittaan vahan poitakin lavalle (olen luonnonlahjakkuus. So not...) ja lopuksi laulettiin isoissa piireissa :P Oli ihan kiva stydeemi, vaikken mihkaan maorikylaan kerinnytkaan. Huomenna Taupolla aattelin vihdoin kokeilla kuumalahdekylpya. Alkaa lihakset olla sen verta jumi, etta pitaa taas rentoutua...




Kia ora!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti