maanantai 8. helmikuuta 2010

Nakuilua Waihekella

Otin tanaan aika iisisti. Onneksi Waiheke oli hyva nimenomaan rannalla makoiluun (ois siella ollu muutakin, mut en jaksanu lahtee kavelemaan). Valvottiin eilen yhteen Annan ja kumppanien kanssa. Katottiin joku huono action-elokuva ja sitten heitettiin lappaa ja jaettiin hauskoja youtube-videoita Gregin, Vivin ja yhden venalaisen pojan, jonka nimea en koskaan kuullut kunnolla..(Vladimir ehka?) kanssa. Vivin kanssa loydettiin yhteinen savel, kun molemmat oltiin vahan hopsoja. Lieneeko skandinaavinen veren perima 8) juteltiin ministi ruotsiksikin, ettei muut ymmartas :D Tosin siella oli kaikki enemman tai vahemman hopsoja. Aivan ihania ihmisia =D Viv oli Gregin luona yota ja ne melkeen harkitsi mun raahaamista mukaansa, etta voitas riehua koko yo. Melkeen ois voinu menna x)

Sain kuitenkin nukuttua ihan hyvin toispuoleisella patjallani (kaytin makuupussia ekaa kertaa! Jee! =D) ja niinpa paasin kymmeneksi keskustaan ja puolilta paivin (Frappen ja nettisession jalkeen) vapautin yhden Bookcrossing-kirjan nettikahvilaan ja otin lautan Waihekelle. Otin myos paivalipun busseihin, joten maksoin $40 eestaas-lautoista ja busseilusta ympariinsa.

Kavin pulahtamassa Oneroa-rannalla, otin bussin Palm Beachille ja makoilin parisen tuntia nakupuolella :D Hee. Soli vahan kun ulkoilmasaunassa ois ollu x) Ensimmaisen kikkelin jalkeen se ei ollut enaa yhtaan eksoottinen paikka ja pysty ihan vapaasti kellistelemaan ja pulikoimaan pienessa aallokossa. Meri oli aivan ihanan kirkas ja rannan maet oli makeita joka puolelta. Waiheke oli muutenkin tosi makinen paikka. Vahan tuli Amalfin rannikko Italiassa mieleen. Pari vuotta sitten kaytiin siella porukoiden kanssa ajelemassa. Sillon tosin oli aika markaa ja sumusta, mutta luulen, etta sois nayttany aika samalta ilman sumua kun Waiheken maisemat :) Kavin myos Rocky Bayn ihanan hiljasessa poukamassa kattomassa merelle hetken ennen kun palasin Aucklandiin.

Se saksalainen Michael, jonka kanssa oltiin Blue Mountainsin kierroksella Sydneyssa on nyt kans Aucklandissa. Koetetaan juuri sopia mahdollista tormaysaikaa, mutta menee aika tiukille. Varasin nimittain Bay of Islandsin reissun huomiselle ja siina menee kylla koko paiva. Sitten keskiviikkona on heratys ennen neljaa, etta ehtii lentokenttabussiin. Pidetaan peukkuja, etta bussilippuja myyva turistikauppa on huomenna auki seiskalta aamulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti