perjantai 12. helmikuuta 2010

Moottoripyörällä kyytiä

Käytiin eilen puolen saaren kiertoajelulla. Sifa ajelutti mua motskallaan ja virnuilin takapenkissä koko matkan, kun se oli niin mahtavaa :D Pitääkin hankkia kevarikortti joskus kun on rahaa... ;)

No ois se mopo voinut kulkea paremminkin: päästiin ensimmäiselle pysäkille, kapteeni Cookin maihinnousupaikalle, mutta kun koetettiin jatkaa matkaa, ei pyörä lähtenytkään käyntiin x) Miten tää kuulostaa ihan samalta, kun sen vesiskootterin kaa..? =D Saatiin ohikulkevia poikia työntään ja kohta se pyörä sitten suostui liikkeelle. Näin hautamöykkyjä, joita ei saa avata kun ne on niin pyhiä. Hyvässä lykyssä siellä ei mitään kuninkaan ruumista olekaan, kun kertoman mukaan se hukku ja hävisi merille. Hups. Työnnettiin pyörää taas ja päästiin siistille rantatielle ja paikalliselle "Stonehengelle", Ha'amonga 'a Mauille. Ostin tien vieressä olleelta naiselta sen 21-vuotiaan pojan kaivertaman naamion ja sotapatukat :D Oli pakko ottaa vähän revanssia, kun Ulurulla käydessä joku aboriginaalinainen koetti myydä mulle töitään superedukkaasti, mutta hämmennyin ja kieltäydyin :O Saa nähä, kun menen torille, että miten paljon tämä nainen mua kusetti ;]

Sifa vähän räpläsi pyörää ja sai sen vihdoin tottelemaan kunnolla. Päästiin 'Anahulu-luolalle, mikä oli tosi pimee paikka. vesi oli luolassa kuitenkin niin matalalla, ettei sinne oikeen viittinyt mennä uimaan ja niinpä pulahdin rannassa, mikä sekin oli ihan hieno paikka. Ajettiin vielä Hinaluolalle ja jäätiin sinne syömään buffetti ja kattoon tanssiesitys. Vitsi et oli taas hyvää safkaa ja tanssiesitys oli hieno. Varsinkin tulitanssi. Ja poikien tanssit oli niin hauskoja kaikki. Tytötkin oli ihan kivoja, mutta ne vaan liikutteli käsiä silleen vähäsen...Mut noli ihan öljysiä ja sitten kaikki kävi liimaas seteleitä niiden ihoon, kun ne tanssi :D Tansseissa oli kaikissa sellanen hauska pään heilautus-juttu, joka heilautti niiden tukkakoristeita aina kivasti :P Se oli hauska yksityiskohta :] Ja yleisö sekä "juontaja" oli kaikki aika pöpejä 8)

Oli hienoo ajaa pimeen Tongatapun läpi takasin Nuku'alofaan, vaikka pylly vähän puutukin. On vaan niin älyttömän upeeta, että satuin Sifan sohvalle (ts. vierassänkyyn), kun se on niin avulias ja kaikkee. Kuulemma joskus järkänneet just kiertoajeluja pitkin saarta, niin sain vähän infoakin samalla. En hirveesti, kun Sifankin muisti on rajallinen, mutta ainakin seura oli mukavaa eikä tarvinnyt mömmöillä muiden turistien kaa. Tai no törmättiin me johonkin jenkkiin, joka oli alottamassa oseanialaistaidebisnestä täällä ja oli nyt hetkeksi kerinnyt lähteä kierteleen saarta. Oli sekin ihan mukavaa. Nähdä välillä muitakin turisteja. Tiedän, etten oo ainoa ulkopuolinen x)

Turistijutuista puheenollen join myös kavaa. Maistui veteen sekotetulta jauheelta. Mitä se olikin. Jos sitä ois juonu paljon, ois kai nukkunu tosi hyvin tai jotain. Join vaan yhen kupin, kun se makso 2 pa'angia per kuppi O.o Poltin myös pohkeeni mopon pakoputkeen. Motskaritatskaksi kai sanotaan. Nyt oon koettanu laittaa siihen aloe veraa, mutta näköjään siihen nousi kiva rakkula... Ja hyttyset jatkaa juhlaansa. Offia kuluu... Yöllä heräsin siihen, että joku - torakka tai gekko? Mieluummin gekko... - hyppäsi melkeen mun naamalle. Ihan viereen niin, että havahduin sen kosketukseen poskella. Huidoin sitä pois pimeessä aika pitkänä ennen kuin heräsin tarpeeksi ottaakseni taskulampun. Vessassa oli toissayönä kans maailman suurin torakka :D Mut se ei lentänyt. Se oli vaan paniikissa, kun valot oli päällä, eikä se päässy mihkään piiloon. Raukkaparka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti