perjantai 26. helmikuuta 2010

Parhautta Losissa!

Tänään mua on kusetettu niin monta kertaa, etten edes muista, mun päälle on syljetty useeseen otteeseen, mua on uhattu veitsellä ja mut on muun muassa uhattu räjäyttää ja polttaa roviolla.
Ihan tajuttoman siisti päivä siis! :O:O:O

Universal Studios oli jotain vau, niin upeeta! Kuljeskelin ympäriinsä vaan virnuillen ja hymyillen ja kirkuen ja hyräillen ja Karvista heilutellen. Kävin halaamassa Sponge Bobia ja Simpsonien perhettä, pussasin vampyyria kauhutalossa ja Beetle Juice poseerasi Karvisen kanssa :D Alotin Jurassic Park-jokiretkellä, mikä oli aika hauska, muttei mitään verrattuna The Mummy-ajeluun, joka oli ihan älytön vuoristorata pimeessä sisällä. Nauroin ihan kipeenä, niinkun muutkin - lähinnä kauhusta ;) Edessä istu suomalaisperhe, jonka isä oli aika myrtsi: "Tää on vuoristorata...sellanen mistä äitis ja siskos tykkää, mutta mistä mä ja sä ei tykätä" Näin hän sanoi siis pojalleen :P

Simpsonit-vuoristorata oli aika yllättäjä. Mut ohjattiin ovelle numero viisi ja lyhyen videon jälkeen päästiin itse ajelulle. Ikinä ollut yhtä hienossa virtuaalivuoristoradassa! Se valkokangas ylsi yli pään ja vesikohtauksissa (mm. Maggien suun sisällä) vettä roisku naamalle, ni aina ei silmä erottanut, että onko tää nyt kokonaan piirrettyä vai ei :O

Studio-kiertoajelukin oli kokemus sinänsä. Seisoin tähdelle numero 23 bussia odotellessa. Ajeltiin lavasteiden ja varastorakennuksien lävitte ja välillä saatiin vettä niskaan tulva-aallosta ja sitten ajettiin King Kongin laivalavasteiden ohi alle veden pinnan tason. Saatiin Bates kiinni ruumiin siirtämisestä autoon Bates motellin pihalla ja se lähti meijän perään puukkoa heilutellen. Sitten hai melkeen hyökkäs meijän kimppuun ja jäätiin metrotunneliin loukkuun maanjäristyksen aikana x)

Näin myös Shrek 4-D:n ja hahmot livenä ja söin napa paukkuen enchillaseja ja pekonijuustoburgeria. ISIC-kortilla sai päivälipun 61$(normaali 69$) ja All you can eat-passi oli vajaa 20$ plus verot. Mun on vieläkin niin hankala muistaa, että hintalappuun lisätään verot. Pari kertaa olen hämmentynyt yllättävästä hinnannoususta kassalla... Kuten Betty Boop -yöpaitaa ostaessa. Karvisyökkäri repesi lopullisesti tänään (siinä oli tissin kohalla reikä jo lähtiessä ;)), joten tuli tarpeeseen.

Joku setä tykkäs mun paidasta ihan sikana Studiokiertoajelun jonossa. Tai siis se vahti, että osataan käyttäytyä jonossa ja huomas eka Karvisen. Sano, ettei siellä yleensä saa ottaa lemmikkejä mukaan, mutta tämä olkoon poikkeus. Sitten se huomas mun paidan (Everyone poops) ja oli, et wou, toi on niin totta, harmi etten voi puhua siitä tähän mikrofoniin ;D Karvinen on voittaja. Sydänten sellainen ^-^

Ahh. Oli niin hyvä päivä, etten edes osaa kuvailla <3 Näin, kun mies poltettiin elävältä ja ihmissusi jahtasi höpsöä juontajaa ja koin öljyvaraston räjähdyspalon (Backdraft-leffan tyyliin) ihan livenä ja mikä parasta: löysin xylitol-purkkaa 7-elevenistä \o/


Nyt tuolla kootaan sähköpianoa. Ehkä pääsee kohta soittamaan ;) Pari saksalaista tyttöä on mun lisäksi täällä ens yön. Ne oli täällä jo aiemmin, mutta käväsi välillä Las Vegasissa ja Gran Canyonilla (mihin mulla ei taida olla aikaa valitettavasti...) ja nyt tuli vielä yöksi tänne. Ehkä saan niiltä herätyksen sitten aamulla: tänään meni vähän veikkailuksi, kun kännykkä on ihan kuollut, eikä ole muutakaan herätyskelloa. Vilkuilin koko päivän kameran kelloa paremman puutteessa.

Yöt on kyllä hemmetin kylmiä täällä. Sisällä siis. Oon nukkunu noin viiden peiton alla ja silti on vilponen. Viime yönä näin paljon painajaisia, jotka varmaan johtu osittain siitä, että ne peitot painaa niin paljon... Sitten sisällä on sikakylmä aamullakin, vaikka ulkona paistas arska ja ois lämmmin. Niinkun tänään oli. T-paita keli. Ei ihan toivoton paikka siis :P Varsinkin ihmiset tuntuu olevan tosi mukavia täällä(kin). Taas yksi paikka, jossa olen liian vähän aikaa - ja tää oli vasta toinen kokonainen päivä =D

5 kommenttia:

  1. Ei olis uskonut että joku saa mut oikeasti haluamaan USAhan! O___O Kuulostaa hienolta, nauti nauti me waif <3

    VastaaPoista
  2. Onko känny vai laturi siis rikki? Koeta ottaa akku ja simkortti hetkeksi pois, kun virta ei ole päällä.
    Onkohan siellä jotain eroa sähköjärjestelmässä. Voisit käydä jossain kännykaupassa, Nokia pitäisi olla tuttu
    merkki. Myös kännyjärjestelmässä voi olla eroa. Täällä 3G ja 900, mutta siellä vissiin 1800, jota kyllä uudehkot kännyt tukee. Nämä ei tietenkään vaikuta lataukseen.

    VastaaPoista
  3. No se lataus on varmaan just siitä volttisysteemistä tmv. Tietokone kyllä lataa, mutta kännykkä on jättäny lataamati joskus aiemminkin. Briteissä muistaakseni. Ja joutunut lainaamaan aina paikallisia latureita. Nyt ei siitäkään oo apua, kun kaikilla on erilaiset laturit... ja juu, verkko varmaan väärä, kun ei toi mikään uutuuskännykkä ole. Vaikka Tongalla näin saman kännykän vielä myynnissä 8)

    Mäkin olen yllättynyt, miten mukavalta paikalta tää on tuntunut :D amerikkaskeptisyyteni koki kolauksen. Vaikka onhan tää aika jenkkilä x)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa siltä että olet päässyt tosissaan nauttimaan niistä Ameriikan hyvistä puolista. Toivottavasti saat kännyn kuntoon.

    VastaaPoista
  5. ei se kännykkä vaan se laturi :) Brittipistokkeita odotellessa...

    VastaaPoista