lauantai 6. helmikuuta 2010

Kuumien lähteiden jäljillä

Näin yöllä unta, että Paavo Väyrynen oli pääministeri...
Älkää sanoko, että olin oikeassa...? O.o

Vietin aamulla pari tuntia Antin kanssa Skypellä ja tuli vähän enempi vielä ikävä... Vaikkei kyllä oikeesti. En haluaisi sinne lumihankeen suurin surminkaan =D muhahaha!

Löysin aamulla Rotorualta vielä kuumavesialtaita ja -lähteitä puistosta. Kahlailin ja kävin marketilla syömässä herkkuhampparin. Omnom. Sitten kerkesin vielä ostamaan mutakuorinnan, -naamion ja hunajakosteusvoiteen Rotoruan museosta ennen kun otin bussin Taupolle.

Taupo jää nyt vähän alakynteen tässä reissussa, kun pitää jo aamulla ennen kymmentä olla bussissa. Uudelle Seelannille olis niin pitänyt jättää enempi aikaa. Ajattelin jotekin vaan sitä, että oon sitten viikon jumissa Aucklandissa...Mikä kieltämättä oli ihan ok kaupunki, muttei varsinaisesti hirveen mielenkiintosen olonen. Toisin kun Rotorua ja Taupo. Nää on hienoja paikkoja :O

Kävelin Taupobungy-pisteelle ja katoin kun ilmeisesti polttariporukan päivänsankari hyppäsi Borat-uikkareissa benjin (Borat-uikkarit: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00426/Borat_280_426010a.jpg). Melkein meinasin kokeilla sitä swing-keinusysteemiä, mutten sitten kuitenkaan. Benjin oon jo hypännyt ja vaikka toi ois ollu ihan hieno paikka hypätä (siis "ihan hieno" on todella vähättelyä, se oli upee! O.o), en nyt jaksanut sitä adrenaliinijännityspaukkua, minkä siitä olisi saanut. Ts. jänistin ;)

Sen sijaan kävelin Huka-putouksille seuraillen joen rantaa metsän reunassa. Välillä käytiin tosi korkeellakin ja se oli aika rankka 3km kävellä helteessä. Onneksi matkalla oli kuumia lähteitä, joihin pääsin pulahtamaan. Oli aika jännä kokemus, kun n. 40-asteista vettä suihkusi ehkä vajaa 20-asteiseen vesialtaaseen. Vesiputouksen alla oli tosi kuuma, mutta muuten pintavesi vaan oli lämmin ja muuten todella kylmä :D Ehkä se piristi, kun jaksoin paahtaa sen n.3km lenkin vesiputoukselle ja toiset 3km takasin. Plus vielä n.3km hostellille... Kävelin tänään varmaan 15km yhteensä. Ja paahdin sen Huka-reissun sellasta vauhtia, että tuli taas hyvä olo liikkumisesta \o/

Näin muuten Rotorualla yhden kahvilabaarin seinässä kyltin, että päihtyneille ei tarjoilla alkoholia (Alcohol will not be served to anyone who is intoxicated) :D Kyllä. Näin Uudessa Seelannissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti